vrijdag 5 oktober 2007

Stemmers, bedankt!

Hartstikke bedankt allemaal beste fijne stemmers van NL, die nog steeds denken dat door een druk op de knop het leven er een stuk aangenamer eruit zal zien. Yeah Right!

Nu zitten we dan met de zwaar belaste gebakken peren. U wou het toch zo sociaal? Nou dat krijgt u dan ook. Allemaal sociaal nog méér betalen aan belastingen, heffingen en accijnzen als nooit tevoren. Waarom? Omdat u zo achterlijk bent geweest om linx zodanig te ondersteunen met de gedachte dat het dan allemaal een stuk socialer zou worden.

Eerst maar eens de definitie van sociaal onder de loep nemen:

so·ci·aal (bn.) (Van Dale)

1 geneigd om in groepen te leven
2 betr. hebbend op de menselijke samenleving => maatschappelijk
3 gevoel hebbend voor de noden van de medeleden van de samenleving => humanitair, medemenselijk, menslievend

Over punt 1 valt niet te twisten, dat doen we in NL maar al te graag via tal van stichtingen en verenigingen die opkomen voor ‘uw’ belang. Al vraag ik me af wat dat in godsnaam met sociaal te maken heeft, maargoed. Punt 2 is ook een goede en heeft weer betrekking op punt 1 alleen dan in het groot. Punt 3 kan ik mee leven, gewoon menslievend. Dat is in mijn ogen sociaal, gewoon menslievend meer niet.

Maar dat bedoelde u vast niet met “het moet allemaal socialer”. U bedoelde vast meer socialisme, want dáár heeft u voor gekozen.

so·ci·a·lis·me

(het ~) (Van Dale)

1 wijze van samenleving gericht op afschaffing van privékapitaalbezit, socialisatie van de productiemiddelen en gemeenschappelijke voorziening in de behoeften van haar leden

Wat hier eigenlijk staat is:

“wijze van onderdrukking van een samenleving gericht op diefstal van privékapitaal, productiemiddelen en private voorzieningen in de behoefte van de Haagse maffia”.

En dat, beste mensen, is nou precies wat de Haagse maffia aan het doen is. Ze plegen legaal diefstal onder dwang (belastingen, accijnzen, heffingen, premies e.d.) en U keurt dat kennelijk goed.

U vond dit al prima op het moment dat ik in ’78 werd geboren, want… daar tegenover staan allemaal goede en vooral ‘sociale’ dingen die ons een stuk menslievender zal maken, desnoods onder dwang. U bent namelijk niet zelf sociaal, dat doet de Haagse maffia voor U en daarom geeft u graag uw stem weg aan een of andere partij die uw geld goed zal herverdelen aan wie zij ook wensen. En u bent bereid om dat al dan niet onder dwang af te staan. U vindt deze legale diefstal prima en dat is een fijne gedachte als u wordt beroofd door een stel dieven.


De dief zegt gewoon dat hij uw geld zal gebruiken voor goede doeleinden die hij zelf zal kiezen of u mag zelf kiezen aan welk doel met de opties die de dief bepaalt natuurlijk, maar uw geld bent u sowieso kwijt. Natuurlijk vindt u dat goed, want er wordt iets sociaals mee gedaan toch? Zo is het ook met de Haagse maffia, zij stelen uw geld (met ‘democratische’ goedkeuring) om er allemaal leuke en sociale dingen mee te betalen. Als het geld op is, dan ‘vragen’ ze u om meer geld die u vervolgens dan ook graag geeft. Het is toch voor het goede doel. En kom nou niet aanzetten dat dit niet zo is, want als u vindt dat u uw geld zelf wilt houden dan komt de Haagse maffia met zijn bendeleden die u onder dwang alsnog beroofd van uw geld.

Ik vind diefstal nog steeds diefstal ! Een ander mens mag niet van mij stelen of een ander mens de opdracht geven om mij te bestelen. Ook niet als hij samen met andere mensen de opdracht geeft aan diezelfde dief om mij te bestelen onder het mom van ‘democratie’. Neen, diefstal is en blijft diefstal!

Socialisme is een legale manier om te stelen, maar het blijft stelen! Een idiotologie die graag de rol aanneemt van een soort Robin Hood. U weet wel, die gast in Engeland die stal van de rijken en gaf aan de armen. Tot op heden is dat beeld nog steeds aanwezig. De Haagse maffia doet alsof zij enkel goed doet in de ogen van de mensen. En de mensen namen het voor lief. Afhankelijk van de Haagse maffia in de vorm van subsidies, toeslagen, uitkeringen, ontslagbescherming, gratis schoolboeken en gratis van alles en nog wat en nog wat meer fijne rechten.

Robin Hood mag dan wel misschien een aardige vent zijn, maar hij blijft een dief van mijn portemonnee. En dat is nou niet echt menslievend, maar ronduit A-sociaal !

Stemmers, bedankt !

Geen opmerkingen: